• Fotografie
  • Bestellen

Zon in Noordlaren

Tijdens mijn fietstocht rond Zuidlaren kreeg ik slechts enkele regenspetters over me heen. Toen ik in Noordlaren aankwam, waren de donkere wolken daar net weggedreven richting het Zuidlaardermeer – aan het eind van deze brede sloot – en scheen de zon weer.

Deze foto is auteursrechtelijk beschermd en mag op geen enkele manier gebruikt worden zonder mijn voorafgaande toestemming! Wil je hem graag gebruiken voor een persoonlijk, redactioneel, commercieel of ander doel, neem dan eerst even contact met mij op, zodat we een overeenkomst kunnen sluiten.

Reageren

Schrijf hier je reactie.
Vul hier alsjeblieft je naam in

Als je deze website bezoekt, worden er cookies op je apparaat geplaatst. Cookies die nodig zijn om deze site goed te laten werken of om anonieme statistieken bij te houden, worden altijd geplaatst. Maar voor cookies die gebruikt worden om jouw surfgedrag te registreren, moet je eerst toestemming geven. Meer informatie.