Stadsbrug bij zonsondergang

0
482

Zonsondergangen verlopen ’s zomers veel sneller dan ’s winters. Dat kun je al weer goed merken. Op het moment dat ik deze foto nam, stond de zon net achter dat ene gebouw, waardoor er een halve stervorm ontstond. Dat duurde maar heel even. Ik was net aangekomen op de plek waar ik op dat moment stond en had nauwelijks tijd om mijn camera goed te positioneren en goed in te stellen. Eigenlijk had dit een HDR moeten worden, maar daar was geen tijd voor. Het moment was zo voorbij. Toch nog best een leuke foto geworden, genomen aan de oever, laag boven de grond. Alleen wel veel ruis in de donkere delen, doordat ik die in de nabewerking wat heb opgelicht.

Brandpuntsafstand: 25 mm
Sluitertijd: 1/640sec.
Diafragma: f/8,0
ISO: 200

Reageren

Schrijf hier je reactie.
Vul hier alsjeblieft je naam in