• Fotografie
  • Bestellen

Rooken is gezond

Nog niet zo lang geleden plaatste ik hier een foto van een zalmroker, genomen in de Buitenhaven van Kampen tijdens Sail Kampen 2018. Maar nu ik nog eens mijn foto’s van de Hanzedagen in 2017 doorneem, ontdek dat ik ook toen op dezelfde plek al enkele foto’s genomen heb van die rokerij. Alleen was er toen niemand aanwezig, wat weer een heel ander plaatje oplevert. Het is haast een stilleven, met de toren van de Buitenkerk als achtergrondobject.

Deze foto is auteursrechtelijk beschermd en mag op geen enkele manier gebruikt worden zonder mijn voorafgaande toestemming! Wil je hem graag gebruiken voor een persoonlijk, redactioneel, commercieel of ander doel, neem dan eerst even contact met mij op, zodat we een overeenkomst kunnen sluiten.

Reageren

Schrijf hier je reactie.
Vul hier alsjeblieft je naam in

Als je deze website bezoekt, worden er cookies op je apparaat geplaatst. Cookies die nodig zijn om deze site goed te laten werken of om anonieme statistieken bij te houden, worden altijd geplaatst. Maar voor cookies die gebruikt worden om jouw surfgedrag te registreren, moet je eerst toestemming geven. Meer informatie.