Naar de hunebedden

Een vakantie in Drenthe is voor mij nooit compleet zonder hunebedden. Op mijn lijstje stonden nog de hunebedden bij Midlaren en Noordlaren. Een fietstochtje vanuit Zuidlaren moest mij langs deze hunebedden brengen. Maar de twee in Midlaren (D3 en D4) was ik voorbij voor ik er erg in had. Dus paste ik mijn route zo aan dat ik er nog een twee keer langs kwam en nu lette ik beter op. Ze bleken goed verstopt te liggen tussen twee oude boerderijtjes en je kon er alleen komen via een smal paadje tussen twee hoge heggen door.

Maar wat een mooi plaatje.

Deze foto is auteursrechtelijk beschermd en mag op geen enkele manier gebruikt worden zonder mijn voorafgaande toestemming! Wil je hem graag gebruiken voor een persoonlijk, redactioneel, commercieel of ander doel, neem dan eerst even contact met mij op, zodat we een overeenkomst kunnen sluiten.

Reageren

Schrijf hier je reactie.
Vul hier alsjeblieft je naam in

Als je deze website bezoekt, worden er cookies op je apparaat geplaatst. Cookies die nodig zijn om deze site goed te laten werken of om anonieme statistieken bij te houden, worden altijd geplaatst. Maar voor cookies die gebruikt worden om jouw surfgedrag te registreren, moet je eerst toestemming geven. Meer informatie.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.