• Fotografie
  • Bestellen

Klaar voor de start

Tijdens onze vakantie liep ik op een ochtend met mijn zoontje het melkwegpad bij Kamp Westerkbork. Dat wil zeggen: ik liep, hij fietste. Op een gegeven moment waren we natuurlijk druk in gesprek over de planeten en dergelijk. Dat werd bijna noodlottig voor deze pad, die aan de rand van het pad zijn warming-up zat de doen, voor hij aan zijn oversteek begon.

Gelukkig zag ik hem nog net op tijd en kon ik mijn voet ergens anders neerzetten dan bovenop hem.

Deze foto is auteursrechtelijk beschermd en mag op geen enkele manier gebruikt worden zonder mijn voorafgaande toestemming! Wil je hem graag gebruiken voor een persoonlijk, redactioneel, commercieel of ander doel, neem dan eerst even contact met mij op, zodat we een overeenkomst kunnen sluiten.

Reageren

Schrijf hier je reactie.
Vul hier alsjeblieft je naam in

Als je deze website bezoekt, worden er cookies op je apparaat geplaatst. Cookies die nodig zijn om deze site goed te laten werken of om anonieme statistieken bij te houden, worden altijd geplaatst. Maar voor cookies die gebruikt worden om jouw surfgedrag te registreren, moet je eerst toestemming geven. Meer informatie.