In het Reformatorisch Dagblad stond op donderdag 28 maart een artikel over mijn vertaling van de Institutie van Johannes Calvijn.

Het artikel is te lezen op de website van het RD.

1 Reactie

  1. Beste broeder Gerrit Veldman.

    Je hebt een boek dat ik al tijden lang wilde lezen voor mij toegankelijk gemaakt. Een helder en prachtig voorwoord. De juiste toon wat mij betreft.

    Mijn vrouw en ik horen al heel ons leven bij een Gereformeerde Bondsgemeente. Toen we door gesprek en gebed mensen gingen helpen lichamelijk en psychisch te genezen had de gemeente het daar moeilijk mee. Dat kun je je voorstellen. Inmiddels zijn ze er veel positiever over gaan denken gelukkig.

    We hebben gemerkt dat er heel wat mensen in de problemen zijn gekomen vanwege overtuigingen van het calvinisme. Nu kan ik door jouw boek, heel leesbaar trouwens, nagaan of dit nu aan de institutie van Calvijn is toe te schrijven of niet. Misschien kunnen we ze juist helpen met genezende woorden van Calvijn.

    In ieder geval zeer bedankt voor je trouwe en noeste werk!!

Reageren

Schrijf hier je reactie.
Vul hier alsjeblieft je naam in