• Fotografie
  • Bestellen

Het orgel van de Broerenkerk in Zwolle

In de Broerenkerk in Zwolle kom ik eigenlijk nooit. Het doet me te veel pijn om te zien hoe die fraaie kerk ontsierd is door een boekhandel. Natuurlijk, ik weet ook wel dat het nog veel erger kan (zie de Bethlehemkerk) en dat er nu eenmaal weinig betere haalbare opties zijn. Maar toch. Ik loop deze kerk en dus ook de boekhandel altijd voorbij.

Maar enkele weken geleden heb ik voor één keer een uitzondering gemaakt, omdat ik toch wel graag een paar foto’s van het orgel wilde hebben.

Deze foto is auteursrechtelijk beschermd en mag op geen enkele manier gebruikt worden zonder mijn voorafgaande toestemming! Wil je hem graag gebruiken voor een persoonlijk, redactioneel, commercieel of ander doel, neem dan eerst even contact met mij op, zodat we een overeenkomst kunnen sluiten.

Reageren

Schrijf hier je reactie.
Vul hier alsjeblieft je naam in

Als je deze website bezoekt, worden er cookies op je apparaat geplaatst. Cookies die nodig zijn om deze site goed te laten werken of om anonieme statistieken bij te houden, worden altijd geplaatst. Maar voor cookies die gebruikt worden om jouw surfgedrag te registreren, moet je eerst toestemming geven. Meer informatie.