Het Hinsz-orgel van de Bovenkerk

0
469

Op Hemelvaartsdag gaf mijn broer Minne een orgelconcert in de Bovenkerk in Kampen. Voorafgaand aan het concert maakt ik deze foto, vanuit het koor tussen de spijlen van het koorhek door. De vage spijlen aan weerszijden van de foto en de niet niet scherpe muurschildering op de pilaar geven een mooie dieptewerking aan de foto. Bovendien laten de verticale lijnen mooi uitkomen hoe hoog deze kerk is.

Brandpunt: 25mm
Sluitertijd: 1/80
Diafragma: f/1,7
ISO: 250

In Lightroom heb ik de lichte gedeelten van de foto donkerder gemaakt en de donkere gedeelten lichter. De belichting, het contrast, de helderheid en de levendigheid heb ik hoger gezet. En ik heb natuurlijk wat verscherping en wat ruisreductie toegepast. Bovendien heb ik wat vignettering toegevoegd om de dieptewerking nog te versterken.

Reageren

Schrijf hier je reactie.
Vul hier alsjeblieft je naam in