Betalen, verzenden & retourneren

Betalen

Als je een bestelling plaatst in mijn webwinkel, kun je betalen via iDeal of Paypal of via een bankoverschrijving vooraf.

Je bestelling wordt pas verwerkt als ik de betaling binnen heb. Als je betaalt via iDeal of Paypal is dat in principe direct. Als je betaalt via een bankoverschrijving, heb ik die soms pas de volgende werkdag binnen.

Verzenden

In de meeste gevallen lukt het me wel om je bestelling binnen 24 uur te verzenden nadat ik je betaling binnen heb. Als je voor 15.00 uur bestelt, heb je je bestelling vaak al de volgende dag in huis. Soms kan het iets langer duren.

Als je voor 17,50 euro of meer bestelt, betaal je geen verzendkosten. Voor bestelling onder de 17,50 euro betaal je voor pakketjes die door de brievenbus kunnen 1,95 euro en en voor grotere pakketten 3,95. Dit alles geldt alleen bij verzending naar een adres in Nederland.

Retourneren

Als je niet tevreden bent met je bestelling, kun je die binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen. Je betaalt dan wel zelf de retourkosten. De kosten van je bestelling (inclusief verzendkosten) zal ik vervolgens binnen 30 dagen aan je terugbetalen op dezelfde manier waarop je mij betaald hebt.

Als je maar een deel van je bestelling retourneert, zal ik de verzendkosten van het deel dat je houdt niet terugbetalen. Als je geen verzendkosten hoefde te betalen omdat je voor meer dan 17,50 euro besteld had, maar door een deel te retourneren onder de 17,50 euro komt, breng ik alsnog verzendkosten in rekening. Die zal ik verrekenen met het bedrag dat je terugkrijgt.

Downloads

Gratis downloads zijn altijd direct automatisch beschikbaar via een downloadlink. Niet gratis downloads zijn direct automatisch beschikbaar als je betaalt via iDeal of Paypal. Als je betaalt via een bankoverschrijving, moet ik je downloads handmatig beschikbaar maken nadat ik je betaling binnen heb. Meestal lukt me dat binnen 24 uur na ontvangst van je betaling. Je krijgt dan een zip-bestand dat je moet uitpakken om een epub-bestand te krijgen. Het epub-bestand kun je openen in een ereader. Dat kan een app op een tablet of smartphone zijn, of een programma op een computer, of een speciaal ereader-apparaat.

Downloads kunnen niet geretourneerd worden.