20% zomerkorting op alle ebooks!

Tijdens de zomervakantie van 2021 geef ik mijn sociale-media-volgers en nieuwsbriefabonnees 20 procent korting op alle ebooks in mijn webwinkel. Dus ook op de Institutie van Calvijn.

0
535

De zomervakantie is natuurlijk een uitgelezen periode om eens lekker veel te lezen. En omdat het vaak niet zo handig is om in je vakantie een stapel boeken mee te slepen, kan het juist in deze periode handig zijn om voor ebooks te kiezen.

Dat geldt nog extra als je je vakantie zou willen gebruiken om eens een flink stuk te lezen in de Institutie van Johannes Calvijn. Als je die als ebook hebt, scheelt je dat zomaar 1,5 à 2 kilo bagage.

Voor wie dit overweegt, heb ik goed nieuws: zo lang de zomervakantie van 2021 duurt, geef ik 20 procent korting op alle ebooks in mijn webwinkel. Niet alleen op mijn vertaling van de Institutie dus, maar ook op mijn hertaling van Majoor Frans of op mijn beschrijving van het leven (en geloof) van de Réveilman Willem de Clercq.

Deze korting is speciaal bedoeld voor mijn volgers op sociale media en de abonnees van mijn nieuwsbrief (maar anderen mogen er natuurlijk ook gebruik van maken).

Hoe werkt het? Als je een ebook bestelt in mijn webwinkel, voer bij het afrekenen dan deze kortingscode in: ZOMER2021. De korting van 20 procent wordt dan automatisch van de gewone prijs afgetrokken.

De kortingscode is geldig vanaf vandaag tot en met zaterdag 4 september.

Reageren

Schrijf hier je reactie.
Vul hier alsjeblieft je naam in